Zanglessen

Zingen is voor iedereen, waar wacht je nog op?!

Bij Zangstudio Kim leer je zingen door te doen. Met ‘tips & tricks’ werk ik samen met jou aan jouw stem, techniek en performance.

In de zanglessen zullen er verschillende stijlen voorbij komen. Van popmuziek en licht klassieke muziek tot musical of jazz. Al deze stijlen hebben hun eigen technieken. Als conservatorium afgestudeerd docente Muziek ben ik in al deze stijlen geschoold, en kan ik jou verder helpen!

Passie, plezier, kwaliteit, persoonlijke aandacht, openheid en gezelligheid. Dat is waar mijn lessen voor staan! Wil jij ook leren zingen als een professional? Neem dan vandaag nog contact op!

INDIVIDUELE LES

Een individuele les houdt in dat je alleen les krijgt. Deze les duurt 30 minuten, en doordat je individueel les krijgt is alle begeleiding en focus voor jou. Je kunt de tijd die voor jou staat ingepland ook echt gebruiken om je vocaal te ontwikkelen!

Tijdens deze lessen leer ik je allerlei technieken op het gebied van ademhaling, stemtechniek, houding en presentatie.

DUO-LES

Samen zingen is nog gezelliger! Tijdens een duo-les zing je met z’n tweeën en zien er verder hetzelfde uit als de individuele lessen. Een duo-les duurt 40 minuten.

GROEPSLESSEN OF KOORDIRECTIE

Ook voor groepslessen of koordirectie kun je bij mij terecht! Ik ben sinds 2011 dirigente van Koor Cantzoni in Zevenbergschen Hoek, en geef ook regelmatig workshops of lessen bij verschillende andere koren en zanggroepen.

Prijzen voor deze lessen en workshops zijn op aanvraag, neem hiervoor even contact met mij op!